Verzending

Gratis verzending vanaf €75,-
ASJEWAH levert pakketjes in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Bestellingen binnen Nederland met een waarde van boven de €75,- worden gratis verzonden. Bestellingen uit België en Duitsland met een waarde van boven de €95,- worden gratis verzonden. Bij het afrekenen van jouw bestelling worden de verzendkosten automatisch in mindering gebracht. Hier hoef je zelf niks voor te doen.

Verzendkosten
De kosten voor het verzenden van een bestelling is afhankelijk van de bestemming. Als het pakketje binnen Nederland wordt verzonden dan zijn de kosten altijd €4,95. Gaat het pakketje naar Duitsland of België dan zijn de kosten voor het verzenden €7,95.

Levering
Na het plaatsen van jouw bestelling ontvangt je een email met daarin een bevestiging van jouw bestelling. De bestelling wordt mooi ingepakt en afgeleverd bij PostNL. Zij dragen zorg voor de verzending. Het pakketje is voorzien van een Track & Trace code. Zodra PostNL het pakketje in behandeling heeft genomen ontvang jij daar een bevestiging van. Op die manier kan jij het pakketje altijd in de gaten houden.

Let op! Heb je de Track&Trace code niet in je mail ontvangen? Check dan even de map 'ongewenste e-mail' of 'spam'. Soms blijken de mails in een van deze mappen te belanden.

Levertijd
Als de bestelling voor 14:00 uur is geplaatst dan wordt de bestelling dezelfde dag nog in behandeling genomen en verzonden. Onder normale omstandigheden is het pakketje de volgende dag op de juiste bestemming. In uitzonderlijk drukke periodes, bijvoorbeeld in december tijdens de feestdagen, kan de levering één of twee dagen langer duren. ASJEWAH en PostNL doen haar best om de bestelling tijdig te leveren. Vertraging door PostNL, bijvoorbeeld tijdens de december maand, valt niet onder de verantwoordelijkheid van ASJEWAH. Uiteraard mag je ons wel op de hoogte brengen van een vertraging. Wij zullen er alles aan doen, binnen onze mogelijkheden, om het pakketje zo snel mogelijk op het juiste afleveradres te krijgen.