Festivals & evenementen

Agenda 2024

Wij zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe festivalseizoen. We updaten deze pagina zodra er meer bekend is.

Bij ASJEWAH verkopen we sieraden vanuit onze prachtige winkel in Huissen, maar ook op festivals en evenementen; met onze eigen ASJEWAH-shop op wielen!

Er is niets leukers dan een festival- of marktterrein op te rijden. Zo hebben we al vele routes afgelegd langs verschillende feestelijke plekken, zoals Sunday Market Amsterdam, Dance Valley, Lief festival, Lepeltje Lepeltje, Feelgood Market, Winkels op Wielen, Sonsbeekmarkt Arnhem en diverse braderieën.

De enthousiaste spanning vooraf om aanwezig te zijn op de plek waar wij jou in het écht kunnen ontmoeten is ontzettend leuk. Door jou oog in oog te laten staan met de zilveren sieraden collectie laten we je verwonderen door de wereld van ASJEWAH. Zo kan je bij het vinden van een geschikt sieraad meteen de show stelen op jouw favoriete festival en heb je een fijn aandenken aan die schitterende dag.

In 2018 hebben we onze mobile shop omgetoverd in een prachtig reispaleis, waar we de identiteit van ons bedrijf in hebben weten te vangen. Met de mooie ASJEWAH tinten en opvallende uitstraling zijn we niet te missen op die gezellige hippiemarkt, dat fijne muziekfestival of een feel good evenement. Door de knusse inrichting en handige snufjes kunnen we het hele jaar door naar alle hoeken van Nederland reizen en de zilveren sieraden aan iedereen laten zien bij onze kraam.