Over ASJEWAH

Het team van ASJEWAH zilveren sieraden werkt elke dag met passie en plezier aan de bijzondere zilveren collectie die we elke dag zorgvuldig koesteren en uitbreiden met de must-haves van elk seizoen. Samen luisteren we naar onze dierbare klanten en volgen we de laatste trends om op zoek te gaan naar het perfecte zilveren cadeau voor ieder speciaal moment. De sieraden zijn daarom ook met liefde en oog voor detail geselecteerd en komen van over de hele wereld. Met aandacht en zorg kiezen wij voor eerlijke producten bij bewuste leveranciers waarin duurzaamheid en eerlijke prijzen voorop staan. Zo dragen we een steentje bij aan een betere wereld. Doordat we eerlijk en oprecht ondernemen zo belangrijk vinden zien we enthousiaste klanten steeds vaker terugkomen. En dat maakt ons trots! Door duurzame relaties op te bouwen nemen wij klanten en leveranciers mee op reis in ons ASJEWAH avontuur. Een reis die ons brengt naar een wereld waarin écht zilver centraal staat en mensen laat stralen op de bijzondere momenten die er er toe doen.

Er is niets specialer dan een zorgvuldig uitgezocht sieraad cadeau te geven aan diegene die je liefhebt. Daarom zorgen we bij ASJEWAH er voor dat elk pakketje en cadeautje met liefde en aandacht wordt ingepakt. Door gebruik te maken van recyclebare materialen en zo efficiënt mogelijk in te pakken dragen we bij aan een steeds groener wordende footprint die wij als bedrijf willen achterlaten.

ASJEWAH zilveren sieraden is begonnen vanuit een passie en voorliefde voor ondernemen, klantencontact en écht zilveren must-haves. Founder en eigenaresse, Mirthe Weijman, begon al als klein meisje achter een denkbeeldig kraampje sieraden aan voorbijgangers te verkopen. Door haar groeiende interesse in fashion & jewellry en creativiteit in ontwerp en concepting gooide ze na haar loopbaan bij werkgevers het roer volledig om en ging 2015 verder als zelfstandig ondernemer om haar jeugddroom waar te maken. Inmiddels is ASJEWAH zilveren sieraden gegroeid tot een volwassen merk die elke dag verder open bloeit door de aandacht van haar dierbare klanten en duurzame leveranciers.

Bezoek de ASJEWAH winkel:
Langestraat 68
6851 AS Huissen