Rerourneren en garantie

Retourneren en garantie
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Het volledige bedrag, exclusief verzendkosten, krijg je terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor een brievendoosje bedragen 4,50 per pakket, inclusief track & trace. Kijk voor de exacte tarieven op de website van de vervoerder. Het risico voor verzending en aankomst van het pakketje is voor eigen verantwoordelijkheid.

Je mag het pakketje ook persoonlijk afleveren in de winkel in Huissen. Dat bespaart je verzendkosten en weet je zeker dat je pakket op de plek van bestemming aankomt. Wij zorgen dat er dan een lekker warm theetje voor je klaar staat!

Retourformulier
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om hier gebruik van te maken vul je het retourformulier in. Deze kan je hieronder downloaden. Vul het formulier in, plak op het adresetiket op de doos, plaats het ingevulde formulier vind de doos en stuur de sieraden retour. Zodra wij de sieraden in goede staat hebben ontvangen krijg je het retourbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Uitzondering retourneren
Vanwege hygiëne zijn oorknopjes en oorstekers verpakt en verzegeld. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, maar alleen als de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten, van jou thuis naar ons toe, zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor een brievendoosje bedragen 4,50 per pakket, inclusief track & trace. Kijk voor de exacte tarieven op de website van de vervoerder.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om hier gebruik van te maken neem dan even contact met ons op via info@asjewah.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

3 maanden garantie
Er zit drie maanden garantie op je aankoop. Is er binnen deze periode iets met jouw aankoop aan de hand? Dat is vervelend! Stuur ons een mailtje met een foto en je ordernummer. Dan helpen we je graag verder.

Retouradres
ASJEWAH
Langestraat 68
6851 AS Huissen