Welkom bij ASJEWAH

Het team van ASJEWAH zilveren sieraden werkt elke dag met passie en plezier aan de bijzondere zilveren collectie. De sieraden zijn met liefde en oog voor detail geselecteerd en komen van over de hele wereld. We volgen de laatste trends zodat er altijd een perfect zilveren cadeau klaar ligt voor ieder speciaal moment.

We volgen de laatste trends zodat er altijd een perfect zilveren cadeau klaar ligt voor ieder speciaal moment. Het verblijden van onze dierbare klanten is waar wij elke dag energie van krijgen.


ASJEWAH on wheels

Festivals & events

NEXT
9 juni Zomermarkt in Renesse

Bij ASJEWAH verkopen we sieraden niet alleen vanuit onze prachtige winkel in Huissen, maar ook op festivals en evenementen; met onze eigen ASJEWAH-shop op wielen!

Check onze agenda

Langestraat 68 in Huissen

Winkel is gesloten

De afgelopen twee jaar hebben we ontzettend genoten van onze winkel in Huissen en de gezellige klanten die bij ons langskwamen. Toch hebben we besloten om weer op tour te gaan. Met onze caravan op pad naar festivals en evenementen. We hopen je daar weer te mogen ontmoeten!

Lees meer
 • Bianca

  Betrouwbare webshop, welke snel verzend. Mirthe bedankt voor de persoonlijke noot. Schitternde maansteen en ketting die gezien mogen worden!

 • Puck

  Super mooie sieraden. Ze blijven goed en glanzend! Echt zilver en van goede kwaliteit, super aardige verkoopster.

 • Maaike

  Prachtige sieraden van goede kwaliteit. De webshop is duidelijk en veilig. Het pakketje binnenkrijgen en openmaken is echt een feestje! Zo mooi verpakt. Je merkt dat dit met liefde gedaan is!

 • Kitty

  De collectie van Asjewah is altijd prachtig! Al meerdere jaren koop ik hier met veel plezier mijn sieraden, en ze zijn nog steeds mooi! Daarnaast worden ze altijd met liefde voor je ingepakt of verzonden. Een aanrader!

1 van 4